Vi vil stå bag vores kunders succes

FACT Leasing er stiftet ud fra visionen om at gøre leasing lettere, mere fleksibel og transparent. Vi ønsker ikke overkomplicere leasing, men i stedet gøre processen mere menneskelig og nærværende. Derfor taler vi altid til mennesket eller virksomheden bag leasingaftalen – og ikke blot bilen.

Lær os bedre at kende her, eller kontakt os, hvis du er blevet nysgerrig på, hvem vi er, og hvad vi kan hjælpe dig med.

Logo ikon

Bakket op af et stærkt netværk

FACT Leasing er på papiret nye i markedet – men alle medarbejdere har mange års erfaring i leasing-, bilimport- og -eksportbranchen. FACT Leasing er opstået ud fra denne mangeårige erfaring og visionen om, at leasing ikke behøver at være så kompliceret, som mange gør det til.

Vores services og ydelser er bakket op af et stærkt og erfarent netværk af samarbejdspartnere, der alle bidrager til, at vi kan tilbyde vores kunder de bedste og mest værdiskabende fordele og aftaler.

Vores erfaring er til din fordel

Vi kender markedet for leasingbiler og har et stort kendskab til leasingbranchen i både ind- og udland. Hele verden er vores legeplads, når vi skal afsøge markedet for den helt perfekte leasingbil eller bilflåde, og det gør, at vi kan tilbyde vores kunder et endnu større og mere fleksibelt udvalg. 

Ingen opgave er for stor eller lille – for traditionel eller utraditionel til os, og vi tager altid gerne en udfordring op, fx hvis du er på udkig efter en helt særlig bilmodel eller leder efter en større bilflåde til dine medarbejdere. 

Kontakt os

CTA: Skal jeg hjælpe dig?
CTA: Skal jeg hjælpe dig?

Skal vi tage
en snak?

Tag fat i os, så finder vi sammen den
mest ideelle leasingløsning til netop dig.

Kontakt os

bubble